Kırıkkale Sosyal Harita Çalıştayı

Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Proje İnovasyon Eğitim Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen proje çalıştayı 3 Haziran 2024 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi Mavi Salon'da gerçekleştiriliştir. Etkinlik Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdagül ERDEM, öğretim üye ve elemanları, Kırıkkale Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Servet Fırat, Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ŞÖNİM müdürü Selda Usul Ergörün, Kırıkkale İl Afad Eğitim Uzmanı Sedat Ayar, Kırıkkale İl Milli Eğitim/İl Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, Kırıkkale İl Göç Uzmanı Samet Güneş ve öğrencilerin katılımları ve katkılarıyla gerçekleştirilmiştir. Çalıştayda İl İstihdam, İl Afet, Kurumlar Arası İşbirliğinin Geliştirilmesi, Göç ve Sağlık, Eğitim ve Aile İçi İletişim konuları ele alınmıştır.